Gradonačelniku Jeliću nagrada za najgradonačelnika – zasluge jer je puno napravio i za bošnjačku manjinu u Karlovcu

Bošnjačka nacionalna zajednica Hrvatske za Karlovačku Županiju sudjelovala je u nominiranju gradonačelnika Grada Karlovca, Damira Jelića za najgradonačelnika jugoistočne i srednje Europe.

Nakon evaluacije, provjera i odabira među mnogobrojnim nominiranim kandidatima, žiri Europskog udruženja menadžera, odnosno Direkcija za izbor najmenadžera jugoistočne i srednje Europe, odlučio je da Damir Jelić zaslužuje to prestižno i značajno priznanje, te je odabran za najgradonačelnika ove regije za 2013. godinu.

Svečanost dodjele priznanja održana je 4. srpnja u kongresnoj dvorani hotela Holiday Inn u Sarajevu. Svečanosti, koja je održana na visokom nivou, prisustvovala je delegacija sastavljena od predstavnika Karlovačke županije, Grada Karlovca, Gospodarske komore, gospodarskih subjekata iz Karlovačke županije kao i delegacija Bošnjačke nacionalne zajednice za Karlovačku županiju zajedno s predstavnicima Islamske zajednice Karlovačke županije.

Prestižno priznanje za 2013. godinu kao najmenadžer dobio je i Željko Pavlin, generalni direktor HS Produkta i tvrtka HS Produkt iz Karlovca.

S ponosom ističemo da je ovo prestižno priznanje kao najmenadžer jugoistočne i srednje Europe za 2012. godinu, dobio Predsjednik Vijeća Bošnjačke nacionalne manjine za Karlovačku Županiju mr.sc. Rusmir Akšamija, direktor Podružnice španjolsko – češke korporacije OHL ŽS u Zagrebu i tvrtka OHL ŽS.

Čestitamo svim dobitnicima ovih prestižnih priznanja. Ponosni smo na naše Karlovčane.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest