Svečana povorka “uplovila” na poprište Karlovačkih dana piva – počela 27. pivarijada (foto galerija)

Svečanom povorkom koja je ove godine krenula po “skraćenoj ruti” od srca karlovačke povijesne Zvijezde, započeli su tradicionalni, 27. po redu Karlovački dani piva. Podsjetimo, iako je povorka zamalo izostala, organizatori su skupili sredstva i ipak održali tradiciju.

U povorci su se kao i prijašnjih godina našli gradski KUD-ovi, mažoretkinje, performeri, građanska garda, husari i naravno, gradonačelnik Karlovca Damir Jelić koji se ovog puta u kočiji provozao u društvu veleposlanice Republike Makedonije, zemlje partnera na Danima piva, Daniele Karagjozoske.

Večeras i svakog dana na rasporedu su raznovrsni programi za sve ukuse – na centralnoj pozornici večeras nastupa Mate Bulić, no na ŠRC-u nas očekuje i nastup brojnih skupina i uličnih zabavljača iz Makedonije – zemlje partnera. Na Foginovom će svakog dana svirati rock, punk i metal bendovi, a ovaj program večeras otvaraju izvrsni karlovački instrumentalisti iz jazz/blues benda Detonator Trio i čakovečki rockeri Kula. Zanimljivo i atraktivno izdanje pLEDsnjaka na rasporedu je kod platoa turbine i nekadašnje kafeterije, uz četiri DJ-a zabava će potrajati do kasno u noć.

Uskoro će Karlovački dani piva biti i otvoreni na velikoj pozornici ŠRC-a Korana… Kako je povorka izgledala pogledajte u foto galeriji KAportala.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest