Izuzetno bogat program trećeg izdanja festivala kreativnosti mladih “Mladi za jesen u gradu”

Treće izdanje Festivala u organizaciji Udruge Carpe Diem te uz potporu Udruge Izvan fokusa, Turističke zajednice grada Karlovca i Grada Karlovca donosi pregršt sadržaja za mlade.  U petak 27. rujna tokom cijeloga dana mlade očekuju radionice žongliranja, narodnog plesa, raku keramike, drame, filma, fotografije, glagoljice te kemijska i likovna radionica.  Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko Facebook stranice fb.com/mladi.za.jesen.u.gradu gdje se nalaze i sve ostale bitne informacije. Večernji program nastavlja se glazbom, noćnom izložbom, kazališnom predstavom, poezijom te logorskom vatrom u Šancu!

U subotnje prijepodne promenadu će okupirati čak 60 udruga koje će se prezentirati na Sajmu udruga, a poslijepodnevni program nastavlja se izložbama fotografija i slika mladih autora. U subotu navečer očekuje nas i prezentacija još jednog uspješnog projekta mladih Karlovčana. Projekt “Mapping lab” koje je financirala Europska komisija kroz program “Mladi na djelu” rezultirao je izradom turističke karte Karlovca za mlade turiste. Vrhunac večeri i kraj Festivala obilježit će svirka karlovačkih bendova.

Sadržaja će biti mnoštvo, od glazbe preko drame, slikarstva, poezije i žongliranja do raznih izložbi i radionica za mlade. Suradnja je ostvarena i sa Gradskom knjižnicom, Hrvatskim čitateljskim društvom, odredom izviđača “Vladimir Nazor”. Šanac, promenada, bivša fontana… Više o svemu uskoro!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest