“Kod žabe” polaznici sportskog kampa za mlade s invaliditetom demonstrirali taekwondo vještine

Savez Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke Županije organizirao je u Radićevoj ulici promociju Ljetnog sportskog kampa za djecu i mlade s invaliditetom koji je održan u sklopu programa “Centar za podršku i osobni razvoj djece i mladih sa invaliditetom” financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

– Ljetni sportski kamp održavao se u prostorijama Taekwondo Kluba Karlovac koji besplatno osigurao prostor i opremu a pod stručnim vodstvom voditelja sportsko rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom Mirsada Bećirovića i Romije Radočaj Naglić. U sklopu Ljetnog sportskog kampa održana je i škola plivanja pod stručnim vodstvom prof. Krešimira Profozića te su svim sudionicima uručena priznanja i medalje za sudjelovanje, kažu organizatori.

Polaznici koji su trenirali borilačke vještine demonstrirali su jučer taekwondo vještinu građanima našeg grada ispred spomenika žabi.

– Cilj je cijelog projekta Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije uključiti što više osoba s invaliditeom u svakodnevni život i podržati ih u nastojanjima da se i oni mogu ozbiljno baviti sportom, naglasila je predsjednica Saveza Blaženka Presečan koja je cijeli događaj i otvorila.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest