Culture Shock i RocKorana AID otvorili jesensku sezonu zbivanja na Maloj sceni Hrvatskog doma

Culture Shock je projekt kojeg provodi DJ Kula, “autor” vrlo popularnih VuBass programa, koji su tijekom ove turneje predstavljeni i izvan Slavonije, a potporu su mu pružile dobro znane karlovačke snage – Naos, Kodin i Tekitoka. O Poluga/LED/Beat svega ekipi ne treba pretjerano trošiti riječi, oni koji vole elektronsku glazbu na njihovim će zbivanjima uvijek imati zagarantiranu odličnu zabavu do sitnih sati, tako je bilo i ovog puta.

RocKorana je, pak, projekt koji i dalje treba podržati, no ove godine zaslužuje ipak i kritiku zbog vrlo kasnog “ulaska” u organizaciju, odnosno marketing. Za ovakvo zbivanje ipak je neophodno znatno ranije krenuti u reklamne aktivnosti, mediji su obaviješteni tek desetak dana prije koncerta, ulaznica nije bilo sve do 4-5 dana prije koncerta, a plakati su se lijepili još u petak. U današnja krizna vremena i ulaznice su vjerojatno ipak bile preskupe za ponuđeni program pa za sljedeću godinu svakako treba iskoristiti iskustva i naučiti na pogreškama od ove, jer riječ je o događaju koji ima potencijal.

U ovakvim okolnostima “stradali” su Half of Lager i Mosin Nagant koji su otvorili večer svirkom pred gotovo praznom Scenom. Tek je nastup karlovačkog Absorticka i varaždinskog Loudera privukao ponešto posjetitelja s okolnih zidića i klupica, a sasvim solidna atmosfera uz ugodno popunjenu Scenu i dobru zabavu vladala je za vrijeme nastupa glavnih gostiju večeri – sve popularnije umaške Manntre te Žanamari i njenih J’Animalsa. Ipak, uz ozbiljniji pristup marketingu sigurno se može i daleko više, što je pokazao i PickUp festival koji je u trodnevnom programu okupljao daleko veći broj mladih u daleko većem prostoru u Šancu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest