Alkohol i ljubomora: Svađa oko djevojke navodno motiv dvostrukog ubojstva u Vojišnici

Jakšić je vlasnik kluba ispred kojeg se dogodio masakr

Svađa oko djevojke navodni je okidač za sinoćnji krvavi sukob ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici u kojem su dva mladića, 20-godišnjak i 23-godišnjak iz Gvozda izgubili život.

KAportal neslužbeno doznaje da su u sukobu smrtno stradali Dejan V. (20) i Alvin H. (23) iz Gvozda i to od ruke 21-godišnjeg Boška Š. iz Topuskog.

Od rodbine jednog od preminulih mladića doznali smo da je sukobu prethodila svađa oko djevojke. Navodno je bila u vezi s ubijenim Alenom, te je poslije, ispostavilo se naknadno, ušla u vezu s ubojicom. Ljubomora potpaljena s priličnom količinom alkohola u noćnom izlasku, rezultirala je nezapamćenom tragedijom u kojoj su izgubljena dva mlada života.

Podsjetimo, sinoć oko 22,25 sati u klubu u kojem su na repertoaru uglavnom “narodnjaci”, izbio je verbalni, a potom i fizički sukob 21-godišnjaka iz Topuskog s dvojicom vršnjaka iz Gvozda. Ispred kluba, Boško Š. je potegao nož te izbo suparnike. Radi se o više ubodnih rana koje su za obojicu bile smrtonosne. Policija, odnosno županijski državni odvjetnik koji je noćas ispitao osumnjičenika tek utvrđuju okolnosti ubojstva. Napravljen je očevid dok je posebno pretražen automobil Opel Vectra sisačkih registracijskih oznaka.

Klub Heart je jutros zatvoren, dok su na mjestu ubojstva zapaljeni lampioni za ubijene mladiće.

Osumnjičenik Boško Š. će, najavila je policija, danas tijekom dana biti prepraćen u pritvor.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest