Karlovački filmski CROgram: Više od tisuću osnovaca uživalo u prvom “igranom” Šegrtu Hlapiću, u subotu filmovi od jutra do mraka

Dvorana Gradskog kazališta Zorin dom bila je danas puna na svim projekcijama, a sutra će biti i dodatnih mjesta za sve one koji još uvijek nisu kupili svoju kartu. Naime, u 11 sati je još jedna projekcija “Šegrta Hlapića”. koju će posjetiti i redatelj Silvije Petranović, a navečer nas očekuju još dvije projekcije “Kauboja” – u 20 i 22 sata.

Tada će Karlovčani imati priliku podružiti se sa brojnom ekipom koja dolazi predstaviti svoj film. Dolaze redatelj i scenarist Tomislav Mršić, producentica Suzana Pandek, montažer Hrvoje Mršić, kompozitorica Ivanka Mazurkijević, scenografkinja Tanja Lacko te glumci Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Matija Antolić, Radovan Ruždjak i Živko Anočić. U 19 sati će ekipa održati razgovor sa kinoklubašima, a između projekcija sa ostalim gledateljima.

Ulaznice za filmove mogu se kupiti uoči projekcija po cijeni od 25 kn (zbog distributerskih obaveza je ovoga puta cijena veća od projekcija filmova održanih proteklih vikenda).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest