Konferencija za novinare bez poznatih streljačkih imena

Konferencija za novinare bez poznatih streljačkih imena

Novi predsjednik Streljačkog kluba Karlovac, Marinko Ogorec, održao je u subotu, 7. prosinca, na strelištu u Luščiću konferenciju za novinare povodom 60 godina rada i djelovanja ovoga kluba.

Ogorec je istaknuo pozitivnu ulogu kluba u športskoj i društvenoj djelatnosti te povijesti grada Karlovca u proteklih 60 godina. Slab odaziv predstavnika medija pokazuje možda da ovoga časa klub svojim aktivnostima previše ne zaokuplja njihovu pozornost. No, zato je bez sumnje “zaslužno” i rukovodstvo SK Karlovac koje je propustilo prigodu da se objavi klupska monografija koja bi sumirala djelovanje strijelaca kroz 60-godišnje razdoblje. Ovako su se, nažalost, pred novinarima našli tek pisani podaci o značajnijim rezultatima karlovačkih strijelaca od 1990. godine nadalje. Nedavno izabrani predsjednik Ogorec (aktivan strijelac u mladosti) našao se tako u nezavidnoj poziciji da o nečemu kao što je 60 godina djelovanja i rada SK Karlovac govori načelno i ne spominjući ono najvažnije, brojne strijelce i streljačice te volonterske radnike koji su dali velik doprinos aktivnostima kluba, jer “Klub to ste vi”, rekao bi slavni vukovarski novinar. O tome tko će od članova kluba biti nazočan konferenciji, a ponovno naglašavamo da se radi o 60 godina rada, odlučuje Uprava, ali fotografija govori više od riječi i nepogrešivo pokazuje o tome odabiru. Činjenica je da su mnogi nedostajali.

Klub će nadamo se pokušati ublažiti loš dojam 22. prosinca za kada je planiran obljetnički turnir pod pokroviteljstvom gradonačelnika Danira Jelića. Strijelci Karlovca to zaslužuju!

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest