Još se utvrđuju okolnosti nesreće na Baniji, policija poziva očevice da se jave

Još se utvrđuju okolnosti nesreće na Baniji, policija poziva
očevice da se jave

Po zadnjim informacijama četiri osobe je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se nešto poslije 17 sati dogodila na raskrižju ulica Ante Starčevića i Prilaza Većeslava Holjevca u naselju Banija kod Željezničkog kolodvora koju je, po zasad još uvijek neslužbenim informacijama skrivio nepoznati vozač koji se navodno krivo prestrojavao na “brzoj cesti”.

Po prvom izvješću policije, automobil Fiat Punto kretao se iz pravca grada prema naplatnim kućicama te u jednom trenutku udario u otok i semafor. U udarcu automobila teško su ozlijeđene dvije osobe, među njima i vozač dok je lake tjelesne ozljede zadobio jedan putnik, a jedan se nalazi u obradi u Općoj bolnici Karlovac, pa ozljede još nisu poznate.

Više o okolnostima nesreće glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić večeras nam nije mogla reći, pa niti potvrditi je li policija traga za nepoznatim vozačem koji je navodno skrivio nesreću i pobjegao s mjesta udesa. Radi utvrđivanja okolnosti nesreće, policija moli sve očevice ovog događaja da se jave u postaju Prometne policije Karlovac ili da nazovu telefon policije 192.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest