Tjednik još plaća dugove KA dnevnika, propalog pamfleta HDZ-ove vlasti

Tjednik još plaća dugove KA dnevnika, propalog pamfleta HDZ-ove
vlasti

Repove neslavno propalog projekta, političkog pamfleta HDZ-ove gradske vlasti KA dnevnika još uvijek pokušava sanirati karlovačka gradska tvrtka Karlovački tjednik. Kako je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća objasnio direktor Željko Obajdin, nakon četiri godine od početka izdavanja KA dnevnika, Tjednik je dug za njegovo tiskanje uspio smanjiti na pola i sada iznosi 250 tisuća kuna.  Što se tiče poslovanja Karlovačkog tjednika, dodaje Obajdin, Tjednik danas s manjim sredstvima koje dobiva od Grada nego prije, posluje pozitivno i sva svoja potraživanja od drugih osoba rješava na vrijeme.

– Nema problema što se tiče likvidnosti, pozitivni smo i bit ćemo pozitivni, rekao je Obajdin koji je na ovoj funkciji od svog prethodnika Marijana Jelčića naslijedio dug propalog projekta. Njega se danas prisjetio SDP-ovac Mladen Rakočević kao i jednog zanimljivog detalja u ovim politički kontroliranim novinama.

– Tako je jednom prilikom u KA dnevniku objavljeno da je Milanka Opačić, sadašnja potpredsjednica Vlade RH bila tajnica Jovana Raškovića. To ne znači da se sada njoj uvlačim u stražnjicu, nego hoću s odmakom reći da je pouka da se takve stvari ne isplati raditi. Reuters se ne može zaustaviti, kazao je Rakočević dodavši kako takav pristup i više godina poslije još uvijek opterećuje poslovanje Tjednika. Direktor Obajdin rekao je Gradskom vijeću kako Novi list kao vjerovnik Tjednik ne pritišće previše, iako je dug stariji od dvije godine, te da ga oni vraćaju kako im sredstva pristižu.

– Nadam se da ćemo do kraja našeg mandata sanirati i preostali dug i završiti tu jednu baladu. A zašto, kako i zbog čega nam je to uopće trebalo, ne znam, rekao je HSS-ovac Obajdin. Njegovi koalicijski partneri iz HDZ-a, koji su osmislili ove politički dirigirane novine, danas nisu našli za shodno odgovoriti na to pitanje.

 KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest