Produženi vikend pred nama: Šest svirki, electro party i nova KAbina

Produženi vikend pred nama: Šest svirki, electro party i nova
KAbina

Vikend (produženi) koji je pred nama također će ponuditi dosta svirki i svakako je pohvalno što se u nekada pustom siječnju može pronaći sve više mjesta za zabavu. Predstojećeg vikenda i još više nego inače, jer se organizacije svirke prihvatio i jedan novi prostor – Amadeus. Četvrtak će tako biti vrlo sadržajan, jer uz tradicionalnu rock svirku u Klubu D u Šebetićevoj ulici te rock slušaonicu gramofonskih ploča u Buddha Rock Caffeu, ovog tjedna na rasporedu je i svirka u Amadeusu, gdje će gosti moći uživati uz Heavy Grace Blues Band.

U petak se tradicionalno svira u Crnom mačku, a ovotjedni petak 13. proći će uz svirku jaskanskog benda Creativo, u Edisonu je pak na rasporedu “Friday House Night” i DJ Keanu. Ipak, ovog petka u prvom planu je Papa’s bar i koncert sjajnog zagrebačkog Sick Swing Orchestra

Sve popularniji Mods Caffe ima i svoj klupski bend, a upravo oni zasvirat će u subotu, na dan kada ljubitelji elektronske glazbe mogu uživati u “Electric Shock” partiju u Edisonu, uz, kako se najavljuje vrhunski sound i light, te line-up koji čine DJ Huby, DJ Damyr, DJ Yvann i DJ M.V.P. Sve to uz besplatan upad.

U ponedjeljak je, pak, na rasporedu novo izdanje KAbine, također u Edisonu. U ovom rock-likovnom izdanju svirat će karlovački bend Made in Taiwan, a likovni gost je osebujni i vrsni karlovački umjetnik Neven Cetinjanin.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest