Udruga Zvono uz Kupu započela radionice na temu što nam donosi EU

Udruga Zvono uz Kupu započela radionice na temu što nam donosi EU

Prva radionica u ciklusu ”Zvijezde za mene” koju su zajednički organizirali Savjet za europske integracije Karlovačke županije i udruga ”Zvono uz Kupu”, jučer je uspješno održana u Centru za mlade u Zamršju.

Odaziv je bio i više nego dobar, a velik broj zainteresiranih građana mogao je dobiti odgovore na brojna pitanja o Europskoj uniji – primjerice, kakav je utjecaj ove zajednice naroda na svakodnevni život građana. Od izlagača se moglo čuti i koji su primjeri dobrog vođenja projekata u Karlovačkoj županiji, a predstavljeni su i neki konkretni primjeri prijavljivanja projekata za kulturno – umjetnička društva, sportske klubove, građane i druge organizacije.

Uz predsjednika Savjeta za europske integracije Karlovačke županije Josipa Šafara i pročelnice Upravnog odjela za EU integracije i regionalnu suradnju Karlovačke županije Eve Sobotnik Pavan, izlaganje su održali predstavnici i volonteri udruge ”Zvono uz Kupu”, koji su podijelili svoja iskustva sudjelovanja u EU programima.

Priprema građana Karlovačke županije za referendum EU u sklopu ovog ciklusa nastavit će se i dalje, i to održavanjem radionica u Ogulinu i Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest