KAbina uz svirku benda Made in Taiwan, fotografije, priču i jam session

KAbina uz svirku benda Made in Taiwan, fotografije, priču i jam
session
foto: Marko Pekić

Novo izdanje projekta KAbina održano je večeras u Edisonu u malo drugačijem obliku od zamišljenog. Naime, likovni gost Neven Cetinjanin u posljednji je trenutak zbog neodgodivih poslovnih obaveza morao otkazati gostovanje na KAbini, ali u pomoć su uskočili prijatelji i sami organizatori KAbine, pa je publici priređeno nekoliko ugodnih iznenađenja.

Vrlo dobru (valja naglasiti: sve sigurniju i bolju sa svakim nastupom) svirku mladog autorskog benda Made in Taiwan tako su fotografijama, koje su odmah prikazivane na velikom platnu, popratili mladi karlovački fotografi Marko Pekić i Filip Trezner, atmosferu ovog siječanjskog ponedjeljka u “blitz” priči nastaloj na licu mjesta “zapisao” je i posjetiteljima predstavio Darko Lisac, a na kraju je, tijekom zanimljivog jam sessiona benda Made in Taiwan (Pero Desović, Matija Vrbanac i Vedran Filaković) na bubnjeve uskočio i Viktor Volarić Horvat.

Na kraju, bila je to vrlo ugodna i zanimljiva glazbeno-fotografsko-literarna večer.

KAbina je sljedećeg ponedjeljka u Mods Caffeu uz vrlo zanimljive goste. U književnom dijelu Zoran Žmirić predstavit će svoju knjigu, odnosno pravu malu enciklopediju riječkog rocka “Riječke rock himne”, prije i odmah nakon predstavljanja priredit će se i mala slušaonica riječkih bendova, a u glazbenom dijelu gostuje vrlo zanimljiva zagrebačka kantautorica Zvonka Obajdin.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest