Kako najvažniji dan u životu učiniti još ljepšim – sve na Sajmu vjenčanja

Kako najvažniji dan u životu učiniti još ljepšim – sve na Sajmu
vjenčanja

Ovogodišnji treći po redu ”Sajam vjenčanja”, koji će se zajedničkoj organizaciji Braniteljske zadruge Fokus i Grada Karlovca održati 4. i 5. veljače u školskoj sportskoj dvorani OŠ Grabrik. i ovoga puta uključuje iznimno bogatu ponudu svih sadržaja koji su potrebni kako bi najvažniji dan u životu mladih zaručnika uistinu postao i njihovom najljepšom uspomenom.

Tako će se u dvorani veličine 1200 kvadratnih metara budućim mladencima i ostalim posjetiteljima predstaviti preko 60 izlagača s područja Karlovačke županije, NP Plitvička jezera i Jastrebarskog – svoje proizvode i usluge uz sajamske popuste nudit će saloni vjenčanica i muških svečanih odijela, zlatari, ugostitelji, kozmetički saloni, foto-video studiji i brojni drugi obrtnici. U sklopu cjelodnevnog programa, koji će uključivat i brojne svirke i degustacije kolača i torti, održat će se i tradicionalna tombola s vrijednim nagradama.

Revija vjenčanica, svečanih haljina i muških odijela održat će se oba dana manifestacije s početkom u 19 sati, a ulaz će biti besplatan. Nekolicina izlagača svoje će usluge na sajmu predstaviti besplatno – Salon za njegu i oblikovanje tijela Oaza besplatno nudi isprobavanje tretmana za uljepšavanje (kavitacija, anticelulitni tretmani, specijalne masaže), dok će frizerski salon Katica pružiti uslugu promo manikure, a parfumerija Luna Blue promo šminkanje i tretmane lica. Kratke plesne tečajeve besplatno nudi Plesni studio CasaBlanka, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti na mail blanka.casablanka@gmail.com ili na bzfokus@gmail.com.

Organizatori također pozivaju sve glazbene sastava koji se žele predstaviti na ovoj manifestaciji da se jave na njihovu mail adresu (bzfokus@gmail.com). Medijski pokrovitelj je i KAportal.hr

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest