Scarsoulsi predstavili skorašnji treći album, Pekić fotkama bilježio atmosferu

Scarsoulsi predstavili skorašnji treći album, Pekić fotkama
bilježio atmosferu

U ugodnoj i toploj atmosferi Edisona, nasuprot minus sedam i oštrom vjetru na ulicama, održano je novo izdanje KAbine. Hladnoća nije spriječila Karlovčane da dođu do Edisona, naprotiv, možda upravo zbog nje, u dobro zagrijanom prostoru stvorila se poveća gužva, a svakako veseli da KAbinu sve više posjećuju sve generacije, ne samo mladi.

U glazbenom dijelu nastupio je karlovački autorski bend The Scarsouls. Odlična svirka ovog sada već dugovječnog benda (nastali su sredinom 90-ih) navela je publiku da, s punim pravom, zatraže i bis, na što je bend odsvirao “Tainted Child”, jednu od prepoznatljivijih svojih stvari, koju možete pronaći i na Youtube servisu.

The Scarsouls iza sebe imaju dva albuma, na koncertu su napravili mali presjek nekadašnjih stvari, ali i predstavili nekoliko novih, koje bi se uskoro trebale naći na trećem albumu.

Atmosferu je fotkama marljivo bilježio mladi karlovački fotograf Marko Pekić, a u nekoliko malih “ciklusa”, fotografije su projicirane na velikom platnu i dale dodatni začin lijepom ugođaju.

Sljedećeg ponedjeljka KAbina je u Modsu, a gosti su riječka književnica Tea Tulić i karlovački glazbeni duet Dream Seasons.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest