Sajam vjenčanja – sve za organizaciju najvažnijeg dana u životu

Sajam vjenčanja – sve za organizaciju najvažnijeg dana u životu

Sve je spremno za održavanje ovogodišnjeg trećeg po redu ”Sajma vjenčanja”. Manifestacija će se u organizaciji Braniteljske zadruge ”Fokus” i suorganizacijsku podršku Grada Karlovca održati ovaj vikend, točnije 4. i 5. veljače u školskoj sportskoj dvorani OŠ Grabrik. U prostoru veličine 1200 kvadratnih metara svoje će proizvode i usluge predstaviti preko 70 izlagača iz cijele Karlovačke županije, ali i s prostora Jastrebarskog i Plitvičkih jezera.

Glasnogovornica Grada Karlovca Andreja Barberić napomenula je kako je ovo idealna prilika za sve obrtnike da se uz minimalne troškove predstave u što boljem svijetlu. Kao jedan od pokazatelja uspjeha Sajma organizatori ističu činjenicu da je zbog velike zainteresiranosti kako posjetitelja tako i izlagača sajam ove godine prebačen na novu i veću lokaciju, nakon što je prvu godinu održan u restoranu ”Kristal” na Baniji, dok je prošle godine organiziran u Zorin domu.

Budućim mladencima, ali i svi ostali posjetiteljima ove će godine na raspolaganju biti uistinu bogata ponuda tako da će se na jednom mjestu moći naći sve potrebno za organizaciju najvažnijeg dan u životu uz brojne pogodnosti i sajamske popuste. Svoje usluge tako će predstaviti saloni vjenčanica i svečanih haljina, zlatari, cvjećari, foto-studiji, restorani, saloni za uljepšavanje i brojni drugi obrtnici. Cjelodnevni program, koji će oba dana manifestacije trajati od 10 do 20 sati, uključivat će i degustacije raznih jela, torta i slastica, promo frizure i šminkanja, isprobavanje različitih tretmana za uljepšavanje, kao i svirke glazbenih sastava koji će se moći predstaviti na zasebnoj pozornici. Plesni studio CasaBlanka organizirat će kratki plesni tečaj koji će se održavati u dva termina, točnije u 11 i 18 sati.

Uz tradicionalnu tombolu s bogatim nagradama i niz drugih iznenađenja, održat će se i revija vjenčanica i svečanih muških odijela, koja će oba dana manifestacije započeti u 19 sati. Službeno otvorenje sajma bit će u subotu (4. veljače) s početkom u 10 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest