Za buduće mladence – sutra u OŠ Grabrik na Sajmu vjenčanja 70 izlagača

Za buduće mladence – sutra u OŠ Grabrik na Sajmu vjenčanja 70
izlagača

Budući mladenci ovaj će vikend na jednom mjestu moći pronaći sve što je potrebno da najposebniji dan u njihovom životu bude baš onakav kakvim su ga zamišljali – naime, u školskoj sportskoj dvorani OŠ Grabrik 4. i 5. veljače održat će se treći po redu ”Sajam vjenčanja”, koji organizira Braniteljska zadruga ”Fokus” uz suorganizacijsku podršku Grada Karlovca.

Oba dana manifestacija će trajati od 10 do 20 sati, a preko 70 izlagača s područja cijele Karlovačke županije a i šire, predstavit će svoje proizvode i usluge posjetiteljima. Osim tradicionalne revije vjenčanica i muških svečanih odijela koja će i u subotu i u nedjelju započeti u 19 sati, bogata ponuda sajma uključuje i degustacije jela i slastica, kao i svirke glazbenih sastava koji će se predstaviti na zasebnoj pozornici.

Svoje će proizvode u sklopu cjelodnevnog programa prezentirati brojni saloni vjenčanica, restorani, zlatari, cvjećari, foto-studiji, saloni za uljepšavanje i drugi. Novitet ovogodišnje manifestacije, koja je zbog velikog interesa ove godine prebačena na lokaciju veličine 1200 kvadratnih metara, kratki su plesni tečajevi koje će besplatno voditi plesni studio CasaBlanka, a koji će se oba dana održati u 11 i 18 sati. Svečano otvorenje sajma je sutra (subota) u 10 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest