Umjesto na sjednici Vijeća, gradonačelnik Jelić bio na turneji s Karamarkom

Umjesto na sjednici Vijeća, gradonačelnik Jelić bio na turneji s
Karamarkom

Umjesto na sjednici Gradskog vijeća na kojoj su se donosile vjerojatno i najvažnije odluke u ovom mandatu, gradonačelnik Damir Jelić je smatrao važnijim da kao predsjednik GO HDZ-a na skupovima u Otočcu i Zadru poprati svog favorita za predsjednika stranke Tomislava Karamarka.

Od desetsatne rasprave na sjednici, gradonačelnik je bio tek na polovici aktualnog sata, dok su pred kraj sjednice iz klupa “nestali” i dogradonačelnik Dubravko Delić i dogradonačelnica Marina Kolaković tako da, kažu u SDP-u, više nisu imali kome postavljati pitanja.

– Ovo je krajnje neodgovorno i bahato ponašanje  stoga jer gradska uprava i tvrtke nisu privatno vlasništvo nego vlasništvo građana, kao i što gradonačelnika ne plaća stranka nego građani. Neodgovorno se ponio i direktor Toplane Denis Janžetić, kao da ga nije briga što će biti s tvrtkom kojoj je na čelu, kazala je SDP-ovka Marina Novaković na današnjoj tiskovnoj konferenciji. Kako je dodala, kad gradonačelnika već nije briga za grad kojeg vodi, bolje neka podnese ostavku.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest