Mladi Karlovčani u Zorin domu započeli snimanje filma Između jučer i sutra

Mladi Karlovčani u Zorin domu započeli snimanje filma Između jučer
i sutra

Mladi karlovački filmaši još su jednom pokazali da Karlovac zbog njihovih brojnih aktivnosti i nastojanja te kvalitetnih projekata sve više možemo smatrati i gradom filma mladih. U Gradskom kazalištu Zorin dom, naime, započelo je snimanje novog filmskog projekta, filma “Između jučer i sutra”, u režiji Marka Mikšića, a po scenariju Luke Mavretića. U izradi filma sudjeluju i profesionalni filmski djelatnici te studenti s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu, a kao dio filmske ekipe tu su i mnogobrojni volonteri koji će svojim radom pridonijeti snimanju.

Okrutna priroda života, hirovitost ljudskog raspoloženja i mreža slučajnosti što nas povezuje, neke su od tematskih odrednica, kojima se bavi ovaj kratki film.

Ekipa od petnaestak filmaša uspješno je odradila prvi dan, a snimljeno je nekoliko scena, u kojima pjesnika glumi Marinko Leš, dugogodišnji glumac karlovačkog Dramskog studija, a kasnije voditelj na HTV-u. Završetak projekta očekuje se do kraja godine, snimanje bi trebalo potrajati do kraja ljeta, a potom slijedi montaža. Za kraj, ostaje nam samo poželjeti sreću ovoj mladoj i ambicioznoj ekipi u nastavku projekta.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest