Za 20. rođendan Euroherca Dječji dom Vladimir Nazor dobio vrijednu donaciju

Za 20. rođendan Euroherca Dječji dom Vladimir Nazor dobio vrijednu
donaciju

U okviru akcije “20 darova za 20 godina”, osiguravateljska kuća Euroherc danas je donirala karlovački Dom za djecu Vladimir Nazor vrijednom donacijom od čak 50 tisuća kuna. U svečanoj atmosferi i druženju s malim štićenicima Doma, donaciju je ravnateljici Maji Vučinić Knežević uručila direktorica karlovačke Podružnice Euroherca Sanja Smojver.

– Za nas je ovo posebna godina jer slavimo 20 godina uspješnog poslovanja. Akcija je okrenuta prema mladima i ima poruku da ulažu u sebe. U 20 gradova ima 20 posebnih priča dok smo o Karlovcu i Domu Vladimir Nazor čuli puno lijepih stvari jer upravo je ovo ustanova koja promiče duh naše akcije i koja je svojom likovnom kolonijom cijelu županiju potaknula na kreativnost, kazala je Anđelka Braica, direktorica prodaje u Euroherc osiguranju. Kako kaže, dio doniranih sredstava bit će utrošen za kupnju fotoaparata i kamere, dok će u Domu tijekom ljeta biti održana i radionica fotografije i snimanja za djecu. Donatori iz Euroherca na jesen će ponovno posjetiti Dom i na izložbi radova bit će izabrani najbolji.Ostatak novca je namijenjen krevetima, ormarima i za ostali potreban domski inventar.

– Euroherc osiguranje će u čast svoga 20. rođendana u cijeloj Hrvatskoj podijeliti ukupno milijun kuna namijenjenih za 20 ustanova u kojima se bave mladim ljudima, poticanjem mladih na kreativni rad, ljudima koji šire entuzijazam i nadu za bolje sutra, kazala je direktorica Podružnice Sanja Smojver.

Euroherc je u Karlovcu prisutan 14 godina. Smojver napominje da su počeli raditi preko stanice za tehnički pregled na Ilovcu i kroz malo zastupstvo na Korzu.

– Nakon deset godina predanog rada odlučili smo izgraditi jednu impozantnu zgradu u kojoj boravimo više od tri godine, dodaje Smojver i najavljuje novu investiciju ove osiguravateljske kuće, detaljnu rekonstrukciju stanice za tehnički pregled koja kreće već sljedeći tjedan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest