Ekipa KŽ na natjecanju Sigurno u prometu – od 21 ekipe zauzeli peto mjesto

Ekipa KŽ na natjecanju Sigurno u prometu – od 21 ekipe zauzeli peto
mjesto

Uz mlade karlovačke robotičare, odlične rezultate ostvarila je i ekipa Karlovačke županije na državnom natjecanju Sigurno u prometu koje je prošlog tjedna bilo održano u Slavonskom Brodu. Ekipa Karlovačke županije zauzela je izvrsno peto mjesto u konkurenciji 21 županijske ekipe. U pojedinačnom redoslijedu u poretku djevojčica od 42 natjecateljice Dorotea Bogović zauzela je 7. mjesto, Paola Pleš je bila 11. dok je u redoslijedu dječaka, od 42 natjecatelja Josip Spudić zauzeo 7. mjesto a Leon Mravunac 30. mjesto.

Kako napominju u Hrvatskom autoklubu koji je s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizator natjecanja, cilj i svrha natjecanja je odgoj i osposobljavanje učenika za samostalno i sigurno sudjelovanje u prometu kao vozača bicikla i pješaka. Akcija se provodi za učenike osnovnih škola starosti 10 do 12 godina u poznavanju prometnih pravila i propisa i vještine vožnje na posebno postavljenom poligonu.

Ekipu Karlovačke županije sačinjavali su učenici i mentori, Josip Spudić, OŠ D.Jarnević Karlovac, mentor Davor Lesić, Leon Mravunac, OŠ Rečica, Blaženka Mravunac, Paola Pleš, OŠ Turanj Karlovac, mentor Erih Neuhold, Dorotea Bogović, OŠ Cetingrad, mentor Marinko Tominac. Voditelj ekipe Karlovačke županije je bio Dobrivoj Kovačević iz Autokluba Karlovac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest