Nadareni karlovački bubnjar Mario Klarić među pet kandidata za Grožnjan

Nadareni karlovački bubnjar Mario Klarić među pet kandidata za
Grožnjan

Izvrsni mladi karlovački bubnjar Mario Klarić u najužoj je konkurenciji za vrlo lijepu i veliku počast – uz još četvoricu mladih bubnjara kandidira za mjesto jednog od voditelja velikog međunarodnog kampa Croatia Drum Camp, koji će se ovog ljeta održati u Grožnjanu, a na kojem bi podučavao mlade bubnjare rame uz rame s nekima od najvećih bubnjara današnjice, kao što su sjajni američki jazz bubnjaru John Riley i Kim Plainfield, Britanac Trevor Tomkins…

Mario Klarić u konkurenciju je ušao kao jedan od pobjednika ovog velikog kampa, bilo je to 2010. godine, kada je stekao pravo i na stipendijski boravak u New Yorku, gdje je imao priliku raditi s vrhunskim svjetskim bubnjarima.

Nadarenom Karlovčaninu možete pomoći i vi – na sljedećem linku nalazi se njegov kratak set, za koji možete glasovati ili komentirati, što se u konačnici ubraja u odluku o tome koji će mladi bubnjar imati čast da bude jedan od voditelja na tečaju. Trenutačno Mario vodi, a već je sada prilično jasno da će po omjeru glasova jedini konkurent biti Splićanin Jan Ivelić.

Link –

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest