Mlađi ste od 30? Steknite znanje i iskustvo u Europi – prijave do 8. lipnja

Mlađi ste od 30? Steknite znanje i iskustvo u Europi – prijave do
8. lipnja

Mladi ljudi od 18 do 30 godina starosti, do 8. lipnja mogu se prijaviti za program Eurodyssee i uz plaćen smještaj, prehranu i džeparac, steknu nova znanja i iskustva u jednoj od europskih zemalja.

Riječ je o programu Skupštine europskih regija, čija je članica i naša županija, a zainteresirani se mogu javiti u Upravni odjel za europske integracije i regionalnu suradnju Karlovačke županije (Haulikova 1).

U ovom krugu prijava posebnu prednost imaju oni koji poznaju francuski jezik (no, to nije uvjet!), jer je trenutačno najviše slobodnih mjesta u regijama u kojima se govori upravo taj jezik. Osim onih koji govore francuski, mogu se javiti i poznavatelji engleskog, talijanskog ili njemačkog jezika.

Dodatne informacije zainteresirani, završene srednje škole, više škole ili fakulteta, mogu naći na web stranici Karlovačke županije. Prođu li testiranje, imat će priliku steći profesionalno iskustvo i učiti jezik zemlje u koju idu, te obavljati praksu u jednoj od institucija te regije – bez izdataka za hranu ili smještaj, te uz novčanu naknadu. Boravak traje tri mjeseca.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest