Predstavnici Inkasatora u Rapcu pohvaljeni za brzo sređivanje zemljišnih knjiga

Predstavnici Inkasatora u Rapcu pohvaljeni za brzo sređivanje
zemljišnih knjiga

Kako bi bili u korak s najnovijim trendovima u upravljanju zgradama, predstavnici karlovačkog gradskog poduzeća Inkasator predvođeni direktorom Vlatkom Ivkom boravili su u Rapcu gdje je održano Savjetovanje upravitelja nekretninama.

– Savjetovanje je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Istarske županije i Grada Labina, dok je uz još nekoliko suorganizatora, glavni organizator bila Udruga Upravitelj, čiji je aktivni član i Inkasator, kažu u ovoj gradskoj tvrtki.

Savjetovanje na kojem je dosad bio najveći broj sudionika, njih 125, okupilo je eminentne stručnjake, članove Udruge Upravitelj, kao i brojne druge sudionike čija je djelatnost vezana uz upravljanje nekretninama.

– Na savjetovanju je obrađen niz aktualnih tema iz područja upravljanja nekretninama, pa je tako, između ostalog, bilo govora o upravljanju i namjeni zajedničke pričuve o čemu je govorio Damir Kontrec, sudac Vrhovnog suda RH. On je govoreći o provedbi povezivanja zemljišnih knjiga sa knjigom položenih ugovora istaknuo Inkasator kao tvrtku koja je među prvima u Hrvatskoj obavila taj postupak, pohvalili su se u karlovačkoj tvrtki.

Predstavnici Inkasatora su sudjelovali u radu Savjetovanja, kao i u radionicama, a voditeljica Pravne službe u Inkasatoru Brankica Dejanović koja je i koordinatorica Odbora za pravo Udruge Upravitelj održala je predavanje na temu “Naplata pričuve i kako je poboljšati – ovrha na temelju pravomoćnog rješenja”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest