Stravična prometna nesreća na A-1 kod Čvora Karlovac – jedna osoba poginula, dvije teško ozlijeđene, promet autocestom u prekidu

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A-1 kod Čvora Karlovac jedna je osoba poginula, dok su dvije teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila oko 16,45 sati kad je pick – up automobil Mazda koji se kretao iz smjera Zagreba naletio na rasvjetni stup na sredini između dvije trake autoceste te u strahovitom srazu više se puta okrenuo i smrskao do neprepoznatljivosti.

Kako saznajemo s mjesta nesreće, dvije su osobe prilikom prevrtanja ispale iz vozila te pale na suprotnu traku autoceste. Jedna je na mjestu poginula, dok je druga teško ozlijeđena.

Nesretni putnik je preletjevši ogradu pao na drugi automobil koji se kretao iz pravca Rijeke, te je vjerojatno i poginuo prilikom tog udarca. Teško je ozlijeđena i osoba koja je prilikom prevrtanja ostala u automobilu.

Automobil pick-up je prevozio keramičke pločice koje su sad razasute na obje trake autoceste, a stravičnu sliku upotpunjuju i dvoja kola hitne službe, vatrogasci, smrskano vozilo, i kolone koje čekaju u oba smjera.

Zakrčena stara Karlovačka

Automobili se iz pravca Rijeke preusmjeravaju na staru Karlovačku cestu, a promet autocestom je prekinut. Na staroj Karlovačkoj cesti stvorila se ogromna gužva a vozi se sporo i u koloni dugoj dvadesetak kilometara.

VIDEO S MJESTA STRAVIČNE NESREĆE… OPREZ UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/97462/u-teskoj-nesreci-kod-karlovca-poginula-jedna-osoba-obustavljen-promet-autocestom-a1/?autoplay=false&src=kaportal_hr

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest