Mladi Turanjčani očistili kupalište na ušću i okoliš društvenog doma

Mladi Turanjčani očistili kupalište na ušću i okoliš društvenog
doma

Kako bi kupalište na turanjskom slapu sezonu kupanja dočekalo u najboljem izdanju, mladi Vijeća gradske četvrti Turanj zajedno s članovima Mladeži HDZ-a Turanj jučer su odradili ekološku akciju čišćenja obale i ušća, te uređenja okoliša oko društvenog doma i igrališta u Turanjskim Goljakima.

Po riječima Vlatke Latković iz GČ Turanj, ovo je treća godina da se provodi ekološka akcija tijekom koje je obavljena košnja trave i žbunja i uklanjanje otpada.

– Uredili smo već postojeće odbojkaško igralište, nasipali novi pijesak te ostale radove tome sličnog karaktera na prostoru kupališta, a na prostoru društvenog doma u T.Goljakima je uklonjen i otpad, kaže Latković dodavši kako žele da akcija postane tradicionalna.

– Ovim putem zahvaljujem svim građanima koji su pomogli u organizaciji i prisustvovali ovoj akciji kojom smo naše kupalište pripremili za ljetne mjesece i sezonu kupanja, a igralište u T.Goljakima za nogometni turnir u spomen na poginule branitelje u našoj gradskoj četvrti, dodaje Latković.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest