Karlovačko Korner: Nogometna zabava uz velike navijačke fešte u četiri grada

Karlovačko Korner: Nogometna zabava uz velike navijačke fešte u
četiri grada

I Hrvatsku sve više zahvaća nogometna euforija, a u nedjelju će zasigurno dosegnuti kulminaciju uz prvi nastup “Vatrenih” protiv Irske, s početkom u 20.45 sati. Diljem grada, u brojnim kafićima i na terasama organizirano je gledanje utakmice, a kao i uvijek u vrijeme velikih nogometnih natjecanja, teško je pronaći kafić bez velikog ekrana.

Najveće fešte, pak, najavljuje Karlovačka pivovara uz svoj projekt Karlovačko Korner, koji će u četiri hrvatska grada (ukupno njih osam) organizirati veselice uz nastupe hrvatske reprezentacije. Tijekom sve tri utakmice fešte uz “karlovačko” bit će u Zagrebu i Karlovcu, dok će se ostala dva grada izmjenjivati.

Nedjeljni ogled s Irskom navijači i pivopije moći će tako pratiti u Zagrebu na Jarunu, Karlovcu na Foginovom kupalištu te u Osijeku (Srednjoškolsko igralište) i Varaždinu (Sajmište). Utakmicu s Italijom osim u Zagrebu i Karlovcu uz “karlovačko” će se moći pratiti u Splitu i Zadru, a za ogled sa svjetskim i europskim prvacima Španjolcima, uz navijače u glavnom hrvatskom gradu i gradu na četiri rijeke fešte su pripremljene u Slavonskom Brodu i Rijeci.

Sutra na Foginovom u glazbenom dijelu programa nastupit će mladi bjelovarski blues/rock bend Flashback, koji se u gornji dom hrvatske glazbene scene počeo probijati kao predgrupa na povratničkoj turneji legendarnog benda Leb i Sol. Karlovčani su ih inače mogli čuti na odličnoj svirci u Amadeusu u ožujku.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest