Hrvatska slavi pobjedu, delirijum u Karlovačko korneru

Hrvatska slavi pobjedu, delirijum u Karlovačko korneru

Osim u svojim domovima, brojnim kafićima i gradskim trgovima, gdje naravno ne ubrajamo one sretnike koji su imali mogućnost da današnju utakmicu poprate s tribina stadiona u Poznanu, velik broj Karlovčana je veliku pobjedu proslavilo u Karlovačko korneru na Foginovom kupalištu na rijeci Korani.

Na Foginovom se još od ranih poslijepodnevnih sati počeo puniti šator Karlovačkog što je doslovno pokazalo da u Hrvatskoj itekako postoji nogometna euforija vezana uz smotru najboljih europskih nogometnih momčadi. Kad je počela utakmica, navijači svih generacija strepili nad potezima Iraca te slavili s puno konkretnijim potezima, ono što je najbitnije i golovima, te lepršavim bravurama naših igrača koji su danas pokazali da imaju veliko srce i nogometno znanje da idu do kraja.

Pjesma se orila na Foginovom koje će i narednih dana imati bogat program, a onaj poseban, nogometni štih za vrijeme utakmica s Italijom u četvrtak, te Španjolskom u ponedjeljak. Današnju glazbenu uvertiru pružio je mladi bjelovarski bend Flashback kojeg su Karlovčani već imali priliku vidjeti i čuti na svirki u kafiću Amadeus.

U Karlovačko korneru 14. lipnja za uvodnu zabavu bit će zadužen bend Spremište a nadamo se da neće izostati niti pobjedničko slavlje. Kako je to danas izgledalo u Karlovačko korneru, bolje nego riječi mogu dočarati fotografije u našoj foto galeriji.

 KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest