Danas otvaranje Foginovog uz sport, ples, zabavu na vodi, ali i humanitarnu akciju

Danas otvaranje Foginovog uz sport, ples, zabavu na vodi, ali i
humanitarnu akciju

Sezona kupanja već je počela, no službeno otvaranje Foginovog kupališta, najboljeg kontinentalnog kupališta po izboru Hrvatske turističke zajednice, na rasporedu je danas uz niz sportskih i zabavnih događanja. Uz kupanje u sve toplijoj Korani i zabavu na spravama u vodi, vaterpolo igralištu ili, pak, vanjskim stolnoteniskim terenima, boćalištu, odbojci na pijesku…na rasporedu je danas i turnir u uličnoj košarci, kao i “Spasilačke igre”, svojevrsne “Igre bez granica” na vodi koje će zasigurno ponuditi puno zabave, smijeha i natjecateljskog duha. Za njih se, kao i za košarku, mogu do 11 sati prijaviti svi oni koji bi željeli sudjelovati.

Otvaranje sezone imat će i humanitarnu komponentu. Od 17 do 19 sati održava se humanitarni zumbathron namijenjen spasu pasa u Skloništu Utinja. Svi plesači, kupači i ostali građani pozivaju se da ponesu vrećicu dehidrirane hrane za pse (koja se može kupiti u svakoj trgovini prehrambenim proizvodima), a koja je namijenjena psima koji su prošli rok od 60 dana u Skloništu i nabavkom hrane izravno će im biti spašen život do, nadamo se, skorog udomljavanja.

Tijekom ljeta Foginovo će obilovati događanjima, svirkama, svakodnevnom rekreacijskom i plesnom animacijom za kupače, sportskim turnirima i sličnim aktivnostima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest