Ponos i suze na Foginovom uz dostojanstven oproštaj Hrvatske od Eura

Ponos i suze na Foginovom uz dostojanstven oproštaj Hrvatske od
Eura

Prekrasan dan brojni su Karlovčani, ali i sve brojniji gosti iz drugih gradova proveli na Foginovom. Korana je sve toplija, a na krcatom parkiralištu mogle su se vidjeti i zagrebačke, ogulinske, riječke pa i poneka strana registracija. Nakon uživanja u kupanju, sunčanju i raznovrsnoj rekreaciji, Foginovo se gotovo u sekundi pretvorilo u “stadion” – sve je vrvjelo od kockastih dresova, šešira, majica, rekvizita…Mladi daruvarski rockeri Cota G4 zagrijavali su atmosferu rock standardima, a predstavili su i svoje autorske stvari.

Važna utakmica izazvala je i pravu euforiju, ali i podosta strepnje, pogotovo u prvom dijelu. U drugom dijelu utakmice probudile su se i nade, raspoloženje je bilo sve bolje, sve do nesretnog završetka. Ni s onih 0:0 ne bismo prošli u drugi krug, ali zajednički je zaključak svih navijača bio da smo zaslužili barem taj neriješen rezultat za još ljepši oproštaj s ovim velikim natjecanjem.

No, i ovako, čestitke i ponos nadjačali su poneku suzu. Velik treba biti i u porazu, a pljeskom i skandiranjem naši su nogometaši ispraćeni u sparnoj karlovačkoj noći.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest