Pretprodaja ulaznica za Međunarodni etno jazz festival koji traje od 20. do 22. 7.

Pretprodaja ulaznica za Međunarodni etno jazz festival koji traje
od 20. do 22. 7.

U papirnici Mozaik na Korzu mogu se kupiti ulaznice za izvrsno šesto izdanje Međunarodnog etno jazz festivala, koje će ljubiteljima ove vrste glazbe ponuditi zaista vrijedan i kvalitetan program na visokoj međunarodnoj razini. Festival se održava od 20. do 22. srpnja u parku Veleučilišta (“vojna bašta”), a svakoga dana na rasporedu su po dva koncerta.

Prve večeri u 21 sat zasvirat će Joe Kaplowitz trio (Joe Kaplowitz /piano, tuba/, Lela Kaplowitz /vokal/, Davor Doležal /gitara/), a u 23 sata mladi hrvatski duet Alba & Leo (Alba Načinović vokal i Leo Škec gitara).

U subotu, 21. srpnja, gostuje vjerojatno ipak najveća zvijezda ovogodišnjeg festivala, Šveđanin Anders Bergcrantz, trenutačno jedan od najpopularnijih i najcijenjenijih jazz trubača u Europi i svijetu, a čiji je dolazak pomoglo i Veleposlanstvo Švedske. Nakon njega, u 23 sata, publika će moći uživati uz flamenco David Sačić trija. Sačić je dugogodišnji londonski glazbenik, svirao je s najčuvenijim svjetskim glazbenicima, a Karlovčanima se predstavlja u ritmu flamenca uz Gorana Tomića na gitari i Nevia Brozovića na udaraljkama.

Cijene ulaznica su u pretprodaji 35 kuna za prvi dan, a 50 za drugi i treći dan festivala (na dan koncerta 45, odnosno 60), no uvedena je i festivalska ulaznica koja nudi zaista izvrstan popust pa ljubitelji jazza i etno glazbe koji nikako ne bi smjeli propustiti ove odlične koncerte mogu za trodnevni program platiti 100 kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest