I dan nakon rođendana Karlovac obiluje događanjima od jutra do mraka

I dan nakon rođendana Karlovac obiluje događanjima od jutra do
mraka

Nakon svečane i prekrasne proslave 433. rođendana, grad na četiri rijeke i danas će obilovati različitim događanjima, od kojih su mnoga već počela i odvijat će se tijekom cijelog jutra. Već od 9 sati, tako, avanturisti mogu isprobati spuštanje absajlom sa Starog grada Dubovca, a na Foginovom kupalištu u isto vrijeme započeo je Trofej grada Karlovca u odbojci na pijesku. Planirate li jutros u šetnju gradom, svakako svratite do Radićeve i razgledajte prodajnu izložbu ručnih radova Udruge za podršku obitelji s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom “Ponos” te kupite nešto i pomognite rad ove humanitarne udruge.

Promenada je jutros u znaku – berbe slikovnica. U sklopu manifestacije “Uberi priču”, priče će se čitati, ali i brati s drveća! Mališane zabavljaju i klaunovi i žongleri.

U 17 sati na Foginovom upoznajte atraktivnu brazilsku capoeiru, a u večernjim satima također je na rasporedu bogat program – u 20.30 u Šancu počinje cjelovečernji koncert povodom zatvaranja 15. Međunarodnog festivala folklora uz nastupe grupa iz Meksika, Egipta, Cipra, Poljske i Rumunjske. U isto vrijeme međunarodni volonterski kamp proslavit će posljednji dan vrlo uspješnog rada uz svirku Heavy Grace Blues Banda, na koju su, naravno, pozvani svi građani.

U 21 sat, pak, u atriju Gradskog muzeja, Historia Viva izvest će scenski prikaz “Steallae Aeternae”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest