Donacijski natječaj Karlovačke pivovare – za projekte pola milijuna kuna

Donacijski natječaj Karlovačke pivovare – za projekte pola milijuna
kuna

Ukupno pola milijuna kuna vrijednost je ovogodišnjeg, četvrtog po redu donacijskog natječaja koji je raspisala Karlovačka pivovara. Kao i prošlogodišnji, napominju u karlovačkom pivskom gigantu, donacijski natječaj za 2012. godini bit će fokusiran na projekte kojima je cilj učiniti Karlovac i Karlovačku županiju još ugodnijim mjestima za život.

– Slogan natječaja je ”Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”, a cilj je poduprijeti projekte koji će doprinijeti tome da lokalna zajednica postane ugodnije mjesto za život. Pri tom se prvenstveno misli na kvalitetu života, a područje na koje se natječaj fokusira je poboljšanje društvenog života u lokalnoj zajednici. Iako se na natječaj mogu prijaviti brojne organizacije i projekti, primjerice iz područja kulture, sporta te humanitarni projekti, kriterij za odabir je važnost za lokalnu zajednicu, doprinos kvaliteti života kao i to da se projekt djelomično ili u cijelosti odnosi na 2012. godinu, kažu u Pivovari.

Po riječima predsjednika Uprave Karlovačke pivovare, Alexandera Gerschbachera, pozitivan doprinos lokalnoj zajednici jedan je od stupova korporativne društvene odgovornosti ove tvrtke.

– Kroz ovaj natječaj želimo, zajedno sa stanovnicima lokalne zajednice, učiniti Karlovac i Karlovačku županiju još ugodnijim mjestima za život građana. Konkretno, to za nas znači omogućiti dodatni sadržaj za poboljšanje društvenog života u različitim područjima gdje je to potrebno, kaže Gerschbacher.

Podsjetimo, u prošloj je godini Pivovara donacijama po natječaju financirala deset projekata dok je nedavno svečano promovirana sanacija obale u Velemeriću po projektu koja je provela udruga Sedra. Donacijski natječaj otvoren je od 16. srpnja do 10. rujna. Obrazac za prijave dostupan je na internet stranici Karlovačke pivovare: www.karlovacka.com. Prijave se mogu slati putem e-maila donacije@karlovacko.hr ili poštom na adresu: Karlovačka pivovara, za donacijski natječaj, Dubovac 22, 47 000 Karlovac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest