Izvrstan roštilj i u noćnim satima kod Tifona na Švarči – besplatna dostava tijekom dana

Izvrstan roštilj i u noćnim satima kod Tifona na Švarči – besplatna
dostava tijekom dana

Burek u noćnim satima i suho pecivo nisu više jedina opcija za “ubijanje” gladi koja redovito stiže nakon noćnog provoda. Prva karlovačka pečenjara koja vikendom radi čak do zore novitet je koji je definitivno falio u gradu na četiri rijeke.

Kompletan asortiman s roštilja na drveni ugljen, od ćevapčića, ražnjića, hamburgera, cheesburgera, šiš-ćevapa pa do kebaba po povoljnim cijenama možete pronaći u Fast foodu “Best” u Riječkoj ulici kod benzinske pumpe Tifon na Švarči, s ulazne strane u sve popularniji klub “Monaco”.

No bogata ponuda nije rezervirana jedina za večernje i noćne sate, već i tijekom cijelog dana što znači da je kvalitetan i ukusan “gablec” još dostupniji i brži. Kako delicije koje pripravlja iskusna roštilj – majstorica izgledaju možete pogledati u našoj fotogaleriji, a okusiti što prije na Švarči kod Tifona.

Dostava je besplatna bez obzira na količinu a radno vrijeme pravi hit…Pečenjara radi od 9 do 23 sata od ponedjeljka do srijede, četvrtkom od 9 do 3 sata ujutro, petkom od 9 do 5 i subotom od 9 do 6 sati ujutro. Nedjeljom ne radi.

Izvrsne delicije s roštilja možete naručiti i na brojeve telefona – 047/422-556 i 099/8333-481 i 095/8722-441.

Sponzorirani članak

GDJE SMO…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest