Nikola Rogoz kao jedini kandidat imenovan direktorom Inkasatora d.o.o.

Nikola Rogoz kao jedini kandidat imenovan direktorom Inkasatora
d.o.o.

Kao što je bilo i za očekivati, za direktora gradske tvrtke Inkasator d.o.o. izabran je HDZ-ov prokušani kadar Nikola Rogoz koji je i par tjedana prije raspisivanja natječaja obavljao ovu dužnost.

– Nadzorni odbor tvrtke donio je Odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje direktora Društva u skladu sa čl. 423. Zakona o trgovačkim društvima i čl. 26. Društvenog ugovora o usklađenju društva s ograničenom odgovornošću Inkasator d.o.o. od 27.12.2007.  Na raspisani i objavljeni natječaj pristigla je jedna prijava, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik NO Zoran Sabljarić.

Kako navodi, na današnjoj sjednici NO je izvršio uvid u jedinu pristiglu prijavu, onu Rogozovu, i s obzirom da je prijava zadovoljila sve natječajne uvjete donešena je odluka da se Nikolu Rogoza imenuje za direktora.

Podsjetimo, Rogoz je na mjesto direktora Inkasatora došao iz gradske uprave gdje je radio kao pročelnik. Na njegovo imenovanje reagirala je NL Volim Karlovac koja je čak podnijela i kaznenu prijavu za lažno predstavljanje jer su mislili da je bio tek vršitelj dužnosti kao i što su izrazili sumnju u namještanje natječaja. Znakovito je, međutim, što se apsolutno nitko nije javio na najtečaj. Valjda su i oni kandidati koji su i imali uvjete mislili da nema šanse da će netko “izvana” moći proći uz istaknutog HDZ-ovca i Jelićevog suradnika.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest