Vodovod gradi i obnavlja – u tijeku više projekata od Borlina do Švarče

Vodovod gradi i obnavlja – u tijeku više projekata od Borlina do
Švarče

Karlovačka gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija pohvalila se s projektima izgradnje i obnove komunalne infrastrukture koji su upravo u tijeku i to u vrijednosti preko šest milijuna kuna.

Kako javlja glasnogovornica Vodovoda Maja Božić, na Borlinu je u tijeku izgradnja nove klorirnice, vrijedne preko 700 tisuća kuna čime će se, dodaje, podići kvaliteta dezinfekcije vode na tom izvorištu.

– Započeli su i radovi na uređenju okoliša i pristupne prometnice zdencima. Ove građevine koje, zajedno s ostalim objektima na Borlinu, imaju svojstvo kulturnog dobra, dobit će i obnovljena pročelja, kažu u Vodovodu. Nadalje, gradi se kanalizacija na Švarči i priključci sanitarne odvodnje dok je posljednje u nizu gradilišta otvoreno prije par dana.

– Na križanju Tkalčeve i Draškovićeve ulice izvodi se sanacija uličnog zida zgrade Autokluba Karlovac do čijeg je oštećenja došlo uslijed radova na izgradnji kolektora, kažu u Vodovodu i dodaju da se gradi još odvodnja u Rossijevoj i cjevovod vodospreme Švarča i rekonstruira se cjevovod vodospreme Švarča.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest