Modro i zeleno – promocija Karlovca na webu putem fotografija raznih autora

Modro i zeleno – promocija Karlovca na webu putem fotografija
raznih autora

Uz potporu karlovačkog CEIK-a Braća Seljan otvorena je web stranica Modro i zeleno s ciljem promocije grada Karlovca putem fotografija i tekstova isključivo na engleskom jeziku. Kako nam je rekao urednik sajta i suradnik KAportala Mladen Postružnik koji živi u Guatemali, projekt je nekomercijalan i svatko mu se može priključiti.

–  Rezultat suradnje treba biti kratak i efektan tekst na engleskom (zadaća urednika) uz recentne fotografije raznih vizura grada Karlovca (vaš dio posla). Svaki autor ima objavljen kraći životopis, moguće je postaviti linkove prema njegovim stranicama ili stranicama na kojima sudjeluje. I svaka fotografija ima označeno autorstvo, kaže Postružnik.

Na ovaj način promovira se grad Karlovac, ali i rad karlovačkih fotografa, koji sami uz to mogu procijeniti koliki im je interes suradnje i koliko i kojih fotografija žele ovdje objaviti.

Modrozeleno.com objavljuje fotografije koje imaju određenu kvalitetu, umjetničku i tehničku, a koje su motivom vezane uz grad Karlovac i njegovu okolicu – mjesta, ljudi, priroda. Tko želi na ovaj način promovirati svoj fotografski rad, može se javiti uredniku na mail urednik@modrozeleno.com.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest