Nepokoreni grad u gostima – predstavljanje na AntiFa festivalu u Puli

Nepokoreni grad u gostima – predstavljanje na AntiFa festivalu u
Puli

Karlovački festival nezavisne kulture Nepokoreni grad predstavit će se na ovogodišnjem AntiFa (antifašističkom) festivalu koji se od 8. do 10 studenog tradicionalno održava u pulskoj bivšoj vojarni Karlo Rojc prenamijenjenoj u prostor za djelatnosti više udruga mladih.

U karlovačkoj udruzi Domaći koja je nositelj organizacije Nepokorenog grada kažu da će 8. studenog biti postavljena izložba fotografija uz projekciju filmova (9. studenog) s ovogodišnjeg izdanja Nepokorenoga grada.

– Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak fotografija kojima autori tematiziraju život u urbanoj sredini s naglaskom na prenamjenu neiskorištenih industrijskih i vojnih objekata u prostore namijenjene nezavisnoj kulturi i kulturi mladih, rekao je Denis Mikšić iz udruge Domaći uz napomenu da se gostovanje Karlovčana u Puli realizira kroz platformu Clubture.

Inače, AntiFa Festival zamišljen je da spaja edukativni, aktivistički i zabavni program s aktualnim temama a organizira ga udruga Monteparadiso.  Glavno mjesto događanja je Monteparadiso Hacklab s predavanjima, videoprojekcijama i izložbama i predstavama. I ove godine bit će održan tradicionalni koncert hardcore i punk bendova u klubu Monteparadiso Podzemlje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest