20-godišnjakinja iz Barilovića zadobila ozljede opasne po život

20-godišnjakinja iz Barilovića zadobila ozljede opasne po život

Od posljedica jučerašnje nesreće koja se dogodila na “brzoj cesti” u centru Karlovca, 20-godišnja putnica u Opel Astri iz Barilovića nalazi se u kritičnom stanju s ozljedama opasnim po život. Teške tjelesne ozljeda zadobila je i njezina majka (45) koja je upravljala autom te 27-godišnjak iz Jastrebarskog koji je vozio drugi automobil.

Kako je utvrđeno policijskim očevodim, neposredno prije nesreće 52-godišnjak iz Križevaca prošao je kamionom kroz križanje gdje mu se na tovarnom prostoru priključnog vozila, otvarila lijeva bočna stranica, te je došlo do rasipanja veće količine tereta – soje po kolniku. Odmah nakon toga, također iz smjera Zagreba nailazi osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Barilovića, te nailaskom na rasipanu soju, gubi nadzor nad vozilom uslijed čega dolazi do zanošenja i prelaska na suprotni kolnički trak gdje udara u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Zagreba upravljao 27-godišnjak iz Jastrebarskog.

Materijalna šteta je manja od pedeset tisuća kuna, a protiv vozača teretnog vozila nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava, stoji u policijskom izvješću.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest