SDP ostao bez dva vijećnika – stranku napustili Marija B. Zorić i M. Prpić

SDP ostao bez dva vijećnika – stranku napustili Marija B. Zorić i
M. Prpić

Šest mjeseci uoči lokalnih izbora karlovački SDP napustila su dva istaknuta člana, Marija Bodrožić Zorić i Marin Prpić, oboje vijećnici Gradskog vijeća Grada Karlovca. Kako saznajemo, ispisnicu iz stranke zatražili su prije tjedan dana i iako odlazak Marije Bodrožić Zorić, koja je već u više navrata izražavala nezadovoljstvo situacijom u vrhu Gradske organizacije SDP-a, nije toliko iznenađujuć, iznenadio je odlazak Marina Prpića.

– Marija Bodrožić Zorić je već imala zamjerki i zbog toga nisam iznenađen no Prpić je dao ostavku i od tada se više ne javlja na telefon, rekao nam je predsjednik gradskog SDP-a Josip Benčić. Kako kaže, radi se o odlasku dva istaknuta člana i normalno da je to odjeknulo u javnosti, no nema govora o većem osipanju članstva.Bodrožić Zorić zamjera vodstvu na neaktivnosti te smatra da Benčić nije adekvatan kandidat za gradonačelnika.

Kako saznajemo, oboje gradskih vijećnika koji su mandat dobili kao SDP-ovci namjeravaju ostati raditi u Gradskom vijeću i to kao nezavisni vijećnici što u SDP-u smatraju da je krajnje nekorektno.

– Stav stranke je jasan, mandat su dobili u stranci i trebali bi ga vratiti a to što odluče više govori o njima nego o nama, rekao je Benčić. Predsjednik SDP-a smatra da odlazak dvaju vijećnika neće poljuljati njihov rad u Vijeću.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest