16. OPH u mini i super mini rukometu: Naslovi u Valpovo i Ivanić, Karlovcu 2. i 4. mjesto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naslov najbolje momčadi 16. Otvorenog prvenstva Hrvatske u mini i super mini rukometu (2005. godišta) otišao je dječacima u Valpovo, dok je prvoplasirana ekipa djevojčica Ivanića. Polaznici Rukometne škole Karlovac koja je organizirala završnicu ovogodišnjeg OPH, osvojili su 2. mjesto, dok su djevojčice karlovačke rukometne škole zauzele 4. mjesto.

Karlovačka ekipa dječaka ubilježili su sve tri pobjede u grupi da bi potom u polufinalu sa 10:4 svladali Polet iz Dugog Sela, a u finalu su izgubili (11:8) od Valpovke. U utakmici za 3. mjesto Vučići iz Velike Gorice su sa 10:8 pobijedili Polet.

Konačan plasman (dječaci): 1. Valpovo, 2. Karlovac, 3. Vučiči, 4. Polet

Najboljim igračem finalne utakmice proglašen je Roko Markota (Valpovka) koji je bio i najbolji strijelac finala, dok je naslov najboljeg vratara ponio Tonko Tomičić (RŠK). U najbolju petorku izabrani su: Luka Tomoković i Grgur Bosnić (oba Valpovka), Tin Brezović (RŠK), Roko Badurina (Vučići) i Mihael Plavić (Polet).djecaci2005_1

Naslov novih prvakinja Hrvatske osvojile su djevojčice Ivanića koje su u finalu rezultatom 10:9 pobijedile Liburniju iz Opatije. Djevojčice Rukometne škole Karlovac su u skupini zabilježili 2 pobjede i poraz, a u polufinalu su sa 11:5 izgubile od Ivanića, a u susretu za 3. mjesto poražene su od ekipe Vučića iz Velike Gorice sa 13:5.

Konačan plasman (djevojčice): 1. Ivanić, 2. Liburnija, 3. Vučiči, 4. Karlovac

Petra Lešković (Ivanić) okitila se naslovom najbolje igračice finala, najbolja vratarka bila je Ana Kinkela (Liburnija), a najbolji strijelac je Ana Krištić (Liburnija). U najbolju petorku turnira izabrane su: Lara Hunčak (Liburnija), Minia Habazin (Vučići), Helena Devčić (RŠK) te Paula Lešković i Lara Brebić (obje Ivanić).

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest