Udruga Jak kao Jakov nastavlja akciju Anđeli za njih, prodajni štandovi u Karlovcu ali i cijeloj Hrvatskoj

Udruga Jak kao Jakov nastavlja akciju Anđeli za njih, prodajni
štandovi u Karlovcu ali i cijeloj Hrvatskoj

Udruga Jak kao Jakov već mjesec dana provodi akciju “Anđeli za njih”, u sklopu koje je održan niz radionica za izradu anđela. U srijedu, u 17 sati, u prizemlju Žitne kuće, udruga organizira doček Sv. Nikole uz prigodni dječji program. Nastupit će dječji zbor Zorice, veliki i mali zbor OŠ Švarča, mažoretkinje OŠ Dragojla Jarnević, plesna skupina OŠ Švarča i, naravno, Sv. Nikola.

– Tom prigodom započet će i prodaja svega izrađenog u proteklom mjesecu, a to su anđeli, kuglice s anđelima, kutijice sa mirisnim medenjacima, prekrasan kalendar i čestitke sa crtežima djece sa dječjeg onkološkog i hematološkog odjela KBC-a Rebro, Zagreb, te novi tekstilni proizvodi napravljeni upravo za akciju “Anđeli za njih” – majice, kape, šalovi, jastučići i još mnogo toga, kažu u udruzi.

Glazbeni program nastavlja se 15. prosinca kada, u 11 sati, nastupaju učenici Glazbene škole iz Karlovca, a u večernjim satima, u 19 sati, ženska klapa Corona, zatim klapa Carolo i duhovna grupa Fortitudo Dei. Također, najavljeno je gostovanje igrokaza “Čizmica Svetog Nikole”, koju izvodi dramska družina Udruge Sv. Veronika koja skrbi i brine o mališanima u karlovačkoj bolnici. Na sva glazbena, plesna i dramska događanja ulaz je slobodan i svi su pozvani, a prodajni štand bit će otvoren sve do Božića.

Ova akcijase  proširila izvan granica Karlovca pa se u različitom obimu odvija i u Zadru, Puli, Dubrovniku, Žminju, Zemuniku i Galovcu, a prodajni štand bit će i u Zagrebu, na Zrinjevcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest