Magic Well proslavio pet godina rada – uspješni koncept treninga prošlo 10 tisuća žena

Magic Well proslavio pet godina rada – uspješni koncept treninga
prošlo 10 tisuća žena

Prije pet godina Magic Well fitness klub otvoren je u Karlovcu i od nedavno djeluje kao franšiza koja se proširila  na cijelu Hrvatsku. Ima oko 27 klubova, tko da je jedinstveni koncept probalo preko 10.000 žena koje su ostvarile svoje ciljeve.

Vlasnica je Karolina Puškarić Abu – Jame, Marica Ban – Marinić je voditeljica i trenerica kružnog treninga, Marija Žužak trenerica kružnog treninga te mladi trener Mario Popovački koji je medicinski tehničar.

Proslava petgodišnjice je trajala do dugo u noć. Cure iz Luna Blue parfumerije su tretirale članice sa kremicama i šminkale su ih, frizerski studio Coll je radio frizure a Modni Kutak izložio svoju kolekciju. Nisu izostale niti torbice Cesarice i ručni izrađeni nakit od recikliranih i prirodnih materijala. Upriličen je i afro dance program te humanitarna tombola za udrugu Zvončić.

Magic Well trening je uspješan jer nudi potpuni kardio – trening i trening snage u samo 30 minuta, i za to vrijeme možete potrošiti čak i do 500 kalorija. Trening se odvija na jednostavnim hidrauličnim spravama, tako da se ne morate mučiti s premještanjem utega. Sprave su prilagođene ženskom tijelu, blage su za zglobove i nema opasnosti od povreda.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest