Jelić s muškim abortusom visoko kotira u izboru za najgluplju izjavu godine

Jelić s muškim abortusom visoko kotira u izboru za najgluplju
izjavu godine

Jedan od najposjećenijih hrvatskih internetskih portala Net.hr prihvatio se nezahvalne zadaće, izabrati najveću glupost izrečenu tijekom ove godine. U akciji koju su nazvali “Blamaža godine” svojim čitateljima ponudili su 15 “bisera”, na jedan od njih autorska prava polaže karlovački gradonačelnik Damir Jelić, doduše, izrekao ga je kada se kao potpredsjednik HDZ-a uključio u borbu protiv muškog abortusa.

Imena poput Željka Keruma i njegove sestre Nevenke Bečić, koji su se našli na listi, sami za sebe govore u koliko žestokoj konkurenciji se našao Damir Jelić. Usprkos tome, njegova izjava: “Nema većeg zla, nego kad muškarac abortira”, drži čvrsto drugo mjesto top liste. Jači je samo velečasni Ivan Varošić koji je prvopričesniku, dječačiću s dugom kosom rekao: “Curo, kad odrasteš, bit ćeš bolestan i peder”.

Dosta dobro kotira i bivši prvi potpredjsednik Vlade Čačić sa svojim “automobilom bez kočnica i benzina” te Milan Bandić koji se proslavio sa samo jednom riječju: “Može”. Bio je to, naime, njegov odgovor prosvjedniku koji je zavapio: “Zaposli me, uvlačim se u dupe”.

Svi biseri mogu se pročitati na portalu Net.hr.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest