U kupanju se može uživati i zimi – zatvoreni bazeni Top Termi Topusko su za to idealni

U kupanju se može uživati i zimi – zatvoreni bazeni Top Termi
Topusko su za to idealni

Kupanje je, na neki način, podsvjesno vezano uz ljeto i uz pomisao na uživanje u vodi, javi se neizbježan dio slike – sunce, pijesak, suncobrani i kreme sa zaštitnim faktorima.

Za one koji su, u drugo godišnje doba, pogotovo zimi, posjetili Top – Terme Topusko, ova asocijacija nije nužna i uglavnom ne drži vodu.

I u snijegom zametenom Topuskom, ovdje možete do mile volje uživati, a činjenica da je zima, a ne ljeto, niti malo ne umanjuje vrijednost, raznolikost i ljepotu sadržaja koji vam se pružaju na svakom koraku.

Veliki zatvoreni bazen u kojemu je temperatura termalne vode toliko ugodna da, gotovo uvijek, poželite “ostati još malo”, pravo je mjesto za odmoriti dušu i tijelo. Osim što termalna voda u dobroj mjeri pomaže vašem lokomotornom sustavu, a to su znali još i Stari Rimljani, opušta vas i potiče lijepe misli. Uskim prolazom, iz zatvorenog bazena možete uplivati u njegov otvoreni dio i uživati u pelijepom zimskom krajobrazu.

Ipak, nije samo kupanje jedini užitak zimi u Top – Termama. Ljubiteljima sporta i rekreativcima na raspolaganju je sportska dvorana, uvijek otvorena za mali nogomet, košarku, odbojku, stolni tenis i druge dvoranske sportove.

Četverostazna automatska kuglana bit će pravo mjesto za omjeravanje snaga i rješavanje važnog pitanja “tko će platiti rundu”. Oni suptilniji svakako će posjetiti fitness centar i osnažiti tijelo na najsuvremenijim spravama, a oni koji misle da imaju par kilograma viška tjelesne težine svakako će koristiti saunu. I sve ovo nabrojano, nalazi se pod jednim jedinim krovom i moguće je obići, praktično, u kućnom ogrtaču, ali uživanjima tu nije kraj. Poseban doživljaj je zimska šetnja topuskim parkovima i perivojima. Nikolino brdo, Engleski park i Opatovina pružit će pravu idilu, a šetnje ispod stoljetnih krošnji u kojima je gotovo nemoguće ne primjetiti vjevericu, neće vas ostaviti ravnodušnima.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest