Damir Jelić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, u tandemu s M. Kolaković?

Damir Jelić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, u tandemu s M.
Kolaković?

Kao što je bilo i za očekivati,predsjednik gradskog HDZ-a i dopredsjednik stranke, te karlovački gradonačelnik bit će kandidat za gradonačelnika Karlovca i na predstojećim izborima. Na otvaranju Božićnog sajma Damir Jelić potvrdio je vlastitu kandidaturu, ipak ostavivši malo prostora za eventualne promjene, naznačivši kako je to neslužbena informacija sve dok vrh stranke ne potvrdi kandidaturu.

Kako je već sam prije rekao, puno je razmišljao, zbrajao, oduzimao no ipak prelomio da bi on vjerojatno trebao biti taj koji će nastaviti posao. U oporbi, međutim, misle drugačije, da posla niti nije bilo te da je ovo jedna od najnesposobnijih gradskih vlasti ikada.

Jelić će kao neposredni gradonačelnik po drugi put pokušati osvojiti gradski magistrat vjerojatno u tandemu s HSS-ovom Marinom Kolaković.

Dogradonačelnica je ustvrdila kako smatra da su u proteklom mandatu dobro radili i željela bi da imaju prigodu nastaviti s radom. Ne skrivajući ambicije ipak je kazala kako će konačnu odluku imati Gradska organizacija HSS-a.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest