Na smak svijeta svirke od jutra u Gimnaziji do koncerata u Riveru i Edisonu

Na smak svijeta svirke od jutra u Gimnaziji do koncerata u Riveru i
Edisonu

Došlo je vrijeme i za smak svijeta, zasad se pritajio i čeka pravi trenutak, nitko ga uostalom nije najavio za 8 ujutro, no da ga preduhitre su se najviše potrudili u Gimnaziji, gdje će jutro provesti uz Božićni sajam, zabavu i druženje te nastup benda Oštećena umjetnost.

U večernjim satima na rasporedu su brojni koncerti i svirke, a što se tiče smaka svijeta njega najupornije, još od jučer, čekaju u Amadeus caffeu. Nakon jučerašnjeg odličnog jazz koncerta, današnji kaos planiraju dočekati uz punk koncert benda Prije svega disciplina. Smak svijeta čekaju i u Papasu uz DJ Mastena.

Navečer su na rasporedu i dva zanimljiva koncerta. U River Pubu zasigurno će brojni poklonici jednog od najpopularnijih bendova s ovih prostora u 80-ima, uživati u nastupu benda Tribute to Azra (uz predgrupu Api i Čevapi), dok će u Edisonu biti ludo uz “vatrogasnu zabavu”, odnosno koncert benda Vatrogasci.

Ukoliko slučajno preživite današnju kataklizmu, ne brinite, svirki će biti i za vikend. Zakazali su ih optimisti u Modsu (Chetvorka band) i Bambiju (Retro Section), a u nedjelju u ŠSD Mladost preživjelima pjeva Toni Cetinski u sklopu turneje “Karlovačko LIVE”, a u Papa’s baru Super grupa koja sigurno mora biti super kad se tako zove.

Raspored za večeras, uz napomenu da su rock svirke najavili i u Crnom mačku i Lavu.

13.00 Gimnazija Karlovac – rock svirka Oštećena umjetnost

21.00 Amadeus Caffe – Prije svega disciplina

22.00 River Pub – Tribute to Azra (predgrupa Api i Čevapi)

22.00 Edison – Vatrogasci

22.00 Kazališna kavana – Joe2Shine

22.00 Papa’s bar – Smak svijeta uz DJ Mastena

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest