Za 4 projekta u KŽ iz Ministarstva reg. razvoja stiže 800 tisuća kuna

Za 4 projekta u KŽ iz Ministarstva reg. razvoja stiže 800 tisuća
kuna

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sufinancirat će četiri projekta u Karlovačkoj županiji dok su danas potpisani i ugovori u ukupnoj vrijednosti oko 800 tisuća kuna.

Tako će projekt turističke šetnice u naselju Rastoke biti potpomognut sa 193 tisuće kuna dok će Šetalište Slave Raškaj u Ozlju biti sufinancirano sa 130 tisuća kuna. Među potpomognutim su i dva infrastrukturna projekta, izgradnja kanalizacije u Mejaškom Selu u Općini Barilović sa 130 tisuća kuna i sustav odvodnje u Lasinji za koje je Ministarstvo izdvojilo 167 tisuća kuna.

– Potpisani ugovori su nastavak dobre suradnje s Ministarstvom u programu pripreme lokalnih projekata na potpomognutim područjima, rekao je direktor županijske Razvojne agencije Karla preko koje su ovi projekti i išli u evaluaciju. Šegrt je ovaj program nazvao  izrazito transparentnim i značajnim za lokalne zajednice.

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju pretpostavlja i povlačenje velikih sredstava iz strukturnih fondova za koje se valja dobro pripremiti. To će, međutim, biti moguće jedino ako budemo imali kvalitetne i pripremljene projekte.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest