Doček 2013. na trgu, ali i u brojnim kafićima i barovima za sve ukuse

Doček 2013. na trgu, ali i u brojnim kafićima i barovima za sve
ukuse

Uz središnji doček na Trgu bana Jelačića, Karlovčani i Karlovčanke danas će se u “najluđoj noći” proveseliti i na brojnim drugim lokacijama koje nude raznovrsnu ponudu, svirke i party atmosferu, kao i bogatu ugostiteljsko-gastronomsku ponudu.

One koji se odluče na doček na starom placu zabavljat će popularni pop pjevač Luka Nižetić te jaskanski Tamburaški sastav Begini. U ponoć će uslijediti i veliki vatromet, kada će trg zasigurno biti i najpuniji, jer već je tradicija da i mnogi koji su na drugim dočecima, nešto prije ponoći dođu do trga i ponoć dočekaju uz nekoliko tisuća sugrađana.

Oni koji bi se željeli opustiti negdje vani, a tanjeg su džepa, u Kazališnoj kavani mogu se zabaviti uz duo Amaro i besplatan ulaz, a u velikom broju prostora organizirani su koncerti, svirke ili partiji, ali uz naplatu ulaza – tako u The River Pubu nastupaju Dijamanti, u Monacu nastupa Ivan Zak, u Shadow lounge baru popularni DJ i producent iz Zagreba E-Base, a u Papa’s baru rock bend The Chocolate Nipples. Za sve tri lokacije na raspolaganju je još ponešto ulaznica.

Organizirani doček je i u Šu-Šu Pubu, uz ulaznice, a u Mods Caffeu je bez naplate, ali uz raniju najavu, jer će vrata biti zatvorena u kasnijim satima.

Brojni kafići i barovi bit će bez posebno organiziranih programa, ali uz otvorena vrata za sve raspoložene partijanere, a mnogi će nesumnjivo 2013. godinu dočekati i u intimnijem krugu prijatelja, u stanovima ili zakupljenim prostorima.

Kako god bilo, želimo vam izvrstan provod večeras, puno dobrog raspoloženja, i, dakako, bolju i uspješniju 2013. godinu!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest