Noćni život Karlovca sve bolji i bolji

Noćni život Karlovca sve bolji i bolji

Iako se često žalimo kako je noćni život grada na četiri rijeke vrlo mršav, posljednjih tjedana situacija se barem malo poboljšala pa i u vikendima bez većih događaja, kakav je ovaj pred nama, ipak uvijek ima barem ponešto za izbor.

Večeras tako u Papa’s baru goste zabavlja hvarski DJ Renato, a ljubitelji rocka mogu otići na svirku na dva mjesta – u Buddha baru (bivši Edison) sviraju The Chocolate Nipples, a u Caffe baru Bambi (na Baniji) grupa sačinjena od već iskusnih karlovačkih glazbenika koja još nije odabrala ime, ali obećava odličnu svirku.

U subotu navečer kao središnje mjesto zabave ističe se Cohiba, u kojoj je na rasporedu pLEDsnjak Surla Edition. Za više i manje milozvučne melodije i ritmove sa zvučnika zaduženi su boTek i dots. House party tek nekih 200-300 metara dalje priprema Buddha bar, a po prvi puta na listi kafića i klubova koji imaju organizirani program pojavljuje se i Caffe bar Classic, koji je pripremio karaoke večer, za sve koji žele pokazati svoje pjevačko (ne)umijeće.

Oni malo stariji, ali i mlađi, koji žale za nekadašnjim plesnjacima, u subotu ili nedjelju trebali bi svratiti do Studija 23 u Banjavčićevoj, gdje su Plesni klub Tango, udruga Orpheus i Studio 23 otvorili novi plesni klub imena – Plesni klub. Okupljanje je tek u tijeku, a čim projekt zaživi, organizatori najavljuju i prave pravcate plesnjake uz živu glazbu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest